FÖRETAGSERBJUDANDE

Är ni sugna på att umgås, motionera och har riktigt roligt TILLSAMMANS?!

I januari 2022 slog vi upp portarna till vår nya verksamhet i Castellum Sportcenter Västerås.
6st nya 9PIN bowlingbanor - av bästa VM kvalité - stod då klara för högklassigt spel. Det finnas även möjlighet att utmana varandra i spännande tävlingar där ALLA kan vara med och ha kul utifrån sina förutsättningar och ambitionsnivå. Ni får tillgång till egen lounge för möjlighet till möte, presentation och samkväm. I loungen finns sittplatser för upp till 25 personer och ett pentry (möjlighet till kallhållning av mat och dryck). 

Personal finnas på plats som kan bistå med spelinstruktioner och support. Kägelklubben Bataljon är en ideell förning och driver ett CSR projekt som heter TILLSAMMANS med målsättning att få barn & ungdomar och personer med funktionsvariation att motionera och umgås över generations- och förutsättningsgränser. Ert stöd är viktig och vi hoppas att ni väljer att ha Er nästa företagsaktivitet hos oss!


Vad får man testa på kanske ni frågar Er?!


9PIN BOWLING - den europeiska formen av Bowling som är en stor sport på kontinenten. Både psykiskt och fysiskt utmanande och vi rekommenderar att man tar med sig träningskläder och banorna får endast beträdas med inomhusskor. Omklädningsrum med dusch finns att tillgå. Mer information om... 9PIN Bowling

CORNHOLE
- Googla det får ni se - en riktigt rolig sport som är amerikanernas svar på vår Kubb. Vi har tre banor och är en av de första föreningarna i Sverige som erbjuder spel inom sporten. Precision och strategi i sin renaste form - kommer bli mycket populärt och en riktig "padeldödare" på sikt.

BOCCIA
- är sedan länge en sport på det paralympiska programmet som ställer höga krav på sinnesnärvaro och känsla. Boccia betyder klot på italienska - så livliga gester, utspel och filmningar ingår i spelet! 😊


Information

Plats: Kungsleden Sportcenter
Adress: Lugna gatan 18 Västerås (Finnslätten)
Datum & tid: torsdagar mellan 16:00 - 20:00 
Lounge: Tillgång under hela vistelsen (140m2)
Parkering/transport: Betalparkering finns i närhet till hallen - fritt efter 17:00.
Buss 4 stannar 200 meter från entrén.

Pris: 5 000 SEK

Ingen moms utgår då vi är en ideell förening och ej momspliktig. Betalning mot faktura.


Intresseanmälan

Fyll i uppgifterna nedan och önskemål om datum för Er aktivitet.