Vår berättelse

VÄSTERÅS 9PIN BOWLING

Förningen Västerås 9PIN Bowling bildades i Skultuna 1968, då under namnet Kägelklubben Bataljon, och har idag omkring 250 medlemmar i olika åldrar. Vi har under mer än 50 år bedrivit verksamhet med fokus på att erbjuda möjlighet att motionera till en kostnad som passar de flestas plånböcker - motion och välmående får enligt oss inte bli en klassfråga och stänga dörrar för vissa grupper i samhället. Vi vänder oss brett och våra målgrupper är barn/ungdomar, personer med funktionsvariation, tävlingsmotionärer, elitspelare, pensionärer och kompisgänget som vill spela 9PIN och helt enkelt ha riktigt kul. När ALLA får vara med kommer resultaten - föreningen är en av Västerås mer framgångsrika och har 70 SM Guld på meritförteckningen. Vi driver ett projekt som vi heter TILLSAMMANS och vår anläggning kommer skötas av en daglig verksamhet där killar & tjejer med funktionsvariation ser till allt fungerar perfekt och att ni få en trevlig upplevelse i hallen. Vi tror starkt på interaktion över generations- och förutsättningsgränser och till oss är ALLA varmt välkomna! 


Partners

Vår verksamhet får stöd av lokalt och nationellt näringsliv och vi är stolta att säga att de är våra partners.
Deras stöd möjliggör vår vision om men mer inkluderande och jämställd idrott där alla är välkomna att motionerna och har roligt TILLSAMMANS (tryck på röda texten ovan).

Vänner

Visst är det roligare att göra saker TILLSAMMANS och vår verksamhet har en mängder vänner och det gör oss väldigt glada! Klicka på Vänner, ovan, och titta vilka framgångsrika sportprofiler som ger oss sitt stöd
(tryck på röda texten ovan).

VÅR FRAMTID

Våra barn & ungdomar är vår framtid och vi vill TILLSAMMANS med Er möjliggöra en verksamhet som får dem att växa och utvecklas som individer och som grupp.

Glädje, glöd och gemenskap är ledord för oss. Det är viktigt att alla barn och ungdomar känner sig trygga när de deltar i idrott och ALLA ska känna sig välkomna!