Vi stödjer TILLSAMMANS!

Elin Cederroos

Boxning

Föreningen visar att de jobbar utifrån sina ledord, Glädje, Glöd och Gemenskap i projektet TILLSAMMANS. Det är ett betydelsefullt initiativ som jag stödjer till fullo.

Martin Kellerman
Tecknare / Serieskapare

Den omtyckta seriefiguren ROCKY ,som är skapad av Martin Kellerman, är nu vår föreningsmaskot. ROCKY kommer skänka våra spelare kraft, vilja och glädje när vi spelar. 

Jonna Adlerteg

Gymnastik

Jag stödjer föreningens engagemang i
frågan om att ALLA ska kunna få vara
med och motionera. Tack för ert arbete
i min hemstad Västerås. 

Peter Popovic

Hockey

Glädje, Gemenskap och Idrott för ALLA. Självklart stöttar jag detta till 100%!


Håkan Sjöstrand

Generalsekreterare
Svenska Fotbollsförbundet

...


Andreas Bergwall

Bandy

...


Per Fosshaug

Bandy

Beundrar och stöder det fantastiska jobb ni gör för Västerås alla människor och deras möjlighet att få en mötesplats att verka TILLSAMMANS i. 


Joakim Björkman

Paragolf

Jag stöttar projektet TILLSAMMANS där föreningen inkluderar ALLA att få vara med att skapa glädje och gemenskap. Det viktigaste av allt, är att själv utvecklas som person och skapa minnen. Jag vet själv vad det betyder för många att ha en plattform där man får känna sig hemma.


James Blomgren

Bowling

Glädje och gemenskap var det som fick mig att älska idrott. Det är för mig en självklarhet att stödja det här projektet för att fler människor att idrotta TILLSAMMANS.


Nellie Ledin Åkerström

9PIN Bowling

TILLSAMMANS har gett mig möjligheten till glädje och att träffa nya vänner. Jag är inkluderad tack vare min rullstol och tillgång till klotramp.