Serie- & tävlingsavgift 

Serie- & tävlingsavgift 2024-25                                                                     700 kr

Möjlighet till medverkan i SM serien, Västerås serien, förbundstävlingar och Svenska Mästerskap. Barn&ungdomar betalar 350 kr. Avgiften är avdragsgill vid friskvårdsbidrag.
Serie- & tävlingsavgift betalas i hallen vid seriestart (Swish).

Lagavgift Framtidsserien                                                                              1 200 kr

Deltagande lag betalar en lagavgift på 1200 kr med fritt antal lagmedlemmar. Lagmedlemmarna som är fullvärdiga medlemmar i föreningen, (ej supporter), har möjlighet att vara reserver i Västerås Serien, delta på Svenska mästerskap och förbundstävlingar. Supportermedlemmar får delta i Framtidsserien men kan ej delta i övrigt serie- och tävlingsspel. Förra året hette serien Div3 men byter nu namn tillbaka till Framtidsserien då spelupplägget skiljer sig mot Västeråsserierna och ingen koppling finns dem emellan (man går tex inte upp en division vid serievinst). Lagavgiften betalas i hallen vid seriestart (Swish). 

Skrolla ner till anmälningsformuläret! :)


Anmälan till spel i Västerås serien 2024-25

I Västerås serien spelar deltagande lag i ett serieupplägg där lagen möter varandra två gånger med efterföljande slutspel. Lagen får bestå av 3 eller fler spelare och matcherna avgörs över fyra serier i duellspel. Tre spelare deltar per match med möjlighet till inhopp av reserv om så önskas. För deltagande ska lagets alla spelare vara ordinarie medlemmar (ej supportermedlemskap) och ha löst serie- & tävlingsavgift. Serien har historiskt spelats på tisdag- och onsdagskvällar och vi siktar in oss på att fortsätta med det.

SISTA ANMÄLNINGSDAG:   31 maj

Anmälan till spel i Framtidsserien 2024-25

Framtidsserien, som förra säsongen hette Div3, är en serie för Er som vill tävla men att fokus på att ha kul och att umgås är viktigare än att vinna! :)  En inkörsport i vår underbara sport och en möjlighet att utveckla ert spel och vänskap med medlemmar i föreningen. Lagen möts i en enkelserien, var lag möter varandra en gång, med efterföljande slutspel. Spelarna få så kallad "hcp rensning" som innebär att en del av spelet underlättas och blir på så sätt roligare om man inte är supersäker på att plocka enkel käglor. Lagen får bestå av 2 eller fler spelare och matcherna avgörs över två serier per spelare/match i duellspel. Två spelare deltar per match med möjlighet till inhopp av reserv om så önskas. För deltagande ska lagets alla spelare vara medlem i föreningen (okey med supportermedlemskap men med restruktioner). Serien har historiskt spelats på tisdagskvällar och vi siktar in oss på att fortsätta med det.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 31 maj